Skip to main content

Een platform of mobiele app laten maken?

De eindgebruiker
staat altijd centraal.

Wij bouwen al meer dan 10 jaar software. Met onze ervaren senior ontwikkelaars en jonge designers kunnen we alles aan op het gebied van software. Wij zijn een software agency die niet alleen strategieën en UI/UX bedenkt maar de nieuwste techniek koppelt aan uw business waardoor bij al onze producten de eindgebruiker of uw klant centraal staat.

Meer dan 500+ bedrijven gingen je voor

Platformen ontwikkelt
250
Apps in appstore
20
Even kennismaken?

Plan vrijblijvend een call in met een van onze expert!

De elementen

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

“Het gevoel dat je weet dat het altijd goed komt is voor mij goud waard.”

Danny MembreRUMAG

Over ons

Een partner waar je op kan vertrouwen!

Wij geven altijd transparant en onafhankelijk advies. Welke platform kan jij het beste gebruiken? Of moet de website op maat gecodeerd worden. Wij zorgen dat de keuzes aansluiten bij jouw bedrijf.

Wat gaan we bouwen?

1. Requirements opstellen

Plan een call met een van onze experts om je te laten begeleiden in de online benodigdheden voor jouw bedrijf. Wij nemen met u de benodigdheden door en we verdiepen ons in jouw bedrijf.
User flows en het ontwerp proces begint

2. UI/UX Design

Het design wordt er op gericht om de klant zo veel mogelijk door de systemen te begeleiden. Naast de psychologie achter de designs die we gebruiken zijn al onze design gebaseerd op de nieuwste online mode.
Hoe gaan we het aanpakken?

3. Project set up

Wij werken voornamelijk op de scrum manier in Jira met sprints. Zo blijft een systeem altijd up te date en is het voor jou duidelijk waar iedereen van ons team mee bezig is.
Start van de bouw

4. Development

We hebben verschillende back-end en front en programmeurs waardoor we een breed scala aan programmeer talen en frameworks beheers. We zorgen er altijd voor dat we up to date zijn met de nieuwste ontwikkelen omtrent de technieken de we gebruiken.
Zorgen dat alles optimaal werkt

5. Testfase

Onze producten worden grondig getest op alle verschillende browsers, computers en mobiele apparaten. Wij hebben ervaren testers in dienst die er voor zullen zorgen dat we met het best haalbare product live kunnen.
De lancering!

6. Deployment

Het live brengen van een applicatie wordt met zorvuldigheid gedaan. We zorgen er voor dat de software uiteindelijk werkt zoals ook van te voren bedacht was.

Let's talk

Start een project

Naam(Vereist)