CREATIEF, STRATEGISCH EN DOELGERICHT

Van het vergroten van uw bereik op social media tot welke andere softwareoplossing dan ook. Het lukt ons altijd om de meest effectieve strategie en een pakkend design te creëren voor de gebruiker.

Vanuit meerdere succesvolle projecten hebben we inmiddels een veelzijdig team gevormd. Met ervaren senior developers én jonge content creators. Zo kunnen we alles op het gebied van internet aan.

Onze specialiteiten

BRANDING 

We houden van een totaalaanpak: van strategie tot en met executie waarbij uw fans centraal staan, maar de waarden en normen binnen de branche altijd gerespecteerd worden. Wij verzorgen niet alleen branding wat zichtbaar is voor de klant of fan maar wij zetten ook volledige blockchain en data-mining campagnes op.

SOCIAL MEDIA

Vergroot uw bereik! Op basis voor van de strategieën, analyses en uw doelstellingen kunnen we adviseren op het gebied van communicatie maar we bieden ook een full service management aan voor al uw campagnes en distributiekanalen. Wij verzorgen niet alleen branding wat zichtbaar is voor de klant maar wij zetten ook volledige blockchain en data-mining campagnes op.

DESIGN

Uw visie op uw bedrijf kunnen wij realiteit maken. De look die bij u past. We zetten uw bedrijf, karakter en persoonlijkheid centraal. Bijpassend bij de doelstelling maken onze designers producten op elk level. Details are not just the details, they make the design.

Software

Ons team bestaat uit verschillende developers die elke uitdaging aankunnen, van mobiele applicaties tot software oplossingen in diverse omgevingen. User-Experience bepaalt de succes van een applicatie. Bij het ontwerp van onze applicaties staat de eindgebruiker centraal

Wij zijn een jong en innovatief bedrijf.

Het unieke aan YourBrandHub is dat wij door onze diversiteit niet alleen ontwerpen en ontwikkelen maar voor het hele project een commerciële strategie bedenken. Business to business óf business to consumer, maar altijd vóór de gebruiker.

Verandering

Alles omtrent het gebied van branding, online marketing en software ontwikkeling is de laatste jaren in grote mate veranderd en verandert nog elk jaar. Wij zijn continu op zoek naar de nieuwste trends online en YourBrandHub werkt samen met de bedrijven die online trends zetten.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk de cases